Όπως και για κάθε άλλη αντλία έτσι και υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων επιλέγονται με βάση την απαιτούμενη παροχή και το μανομετρικό.  

Γενικά για να επιλέξετε μια αντλία γεωτρήσεως πρέπει να γνωρίζετε: 

Α) Τι ρεύμα διαθέτετε στο μέρος όπου βρίσκεται η γεώτρηση; Μονοφασικό ή τριφασικό; Πόσο μακριά βρίσκεται η γεώτρηση από την παροχή του ρεύματος; Εάν δεν έχετέ ρεύμα και χρησιμοποιείται γεννήτρια πρέπει να γνωρίζετε πόσα kVA είναι γεννήτρια.

Β) Πόση ποσότητα νερού θέλετε να αντλήσετε; Την παροχή δηλαδή σε κυβικά μέτρα ανά ώρα m3/h.  Δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο νερού σας χρειάζεται σε κυβικά ανά ώρα; Επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντάς μας πόσες βρύσες θέλετε να καλύψετε ή τι χρώμα και πόσα μπεκ θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην πιο επιβαρυμένη στάση του ποτίσματος σας.

Γ) Το συνολικό βάθος της γεώτρησης καθώς και σε ποιο βάθος βρίσκεται η στάθμη του νερού. 

Δ) Τι πίεση επιθυμείτε στην κατανάλωση σας. Άλλη πίεση έχουμε σε μια τρεχούμενη βρύση ή λάστιχο, άλλη πίεση σε ρυθμιζόμενα σταγονίδια ποτίσματος, άλλη σε μπεκ ποτίσματος και άλλη σε σε pop up ποτίσματος γκαζόν.  Δε γνωρίζετε την πίεση; Μην ανησυχείτε επικοινωνήστε μαζί μας λέγοντάς μας πόσα μπεκ έχετε στην πιο επιβαρυμένη στάση του ποτίσματος σας και θα υπολογίσουμε εμείς για σας την κατάλληλη αντλία.

Ε) Το υψηλότερο σημείο που θέλετε να μεταφέρετε το υγρό. Πόση δηλαδή υψομετρική διαφορά έχει το σημείο που θέλετε να πάτε το νερό από το σημείο που βρίσκεται η γεώτρηση.

Ζ) Πόσο μακριά θέλετε να πάτε το νερό; Το συνολικό δηλαδή μήκος της και την διάμετρο της σωλήνας που μεταφέρει το νερό στην κατανάλωση. 


https://thepumps.gr/product-category/ypovrychies-antlies-geotriseon/

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Back to Top