Τι είναι το πιεστικό συγκρότημα νερού; Πως επιλέγω πιεστικό για το σπίτι μου;

Πιεστικό συγκρότημα νερού είναι ένα σύστημα που αποτελείται από μία ή περισσότερες αντλίες νερού σε συνδυασμό με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αυτόματη εκκίνηση και παύση της αντλίας (αντλιών) για σταθερή πίεση στην εγκατάσταση χωρίς ανάγκη οποιαδήποτε χειροκίνητης εντολής.

✔️Μονό πιεστικό συγκρότημα:

Μπορεί να αποτελείται από μία αντλία με πιεστικό δοχείο διαστολής, πιεσσοστάτη , μανόμετρο, ταφ και αν χρειάζεται φλεξίμπλ. Ειδάλλως μόνο για αντλίες έως 1.5 HP με την προϋπόθεση ότι η αντλία αναρροφά νερό από δεξαμενή και όχι από το δίκτυο κατευθείαν μπορεί να συνδυαστεί κάποιος ηλεκτρονικός μηχανισμός presscontrol. Τέλος για εξοικονόμηση ρεύματος και εξασφαλισμένη σταθερή ροή και πίεση νερού σε όλες τις βρύσες, ανεξάρτητα από την πίεση εισόδου ή τον αριθμό ανοικτών βρυσών μπορείτε να επιλέξετε ένα πιεστικό συγκρότημα τύπου inverter

✔️Δίδυμο πιεστικό συγκρότημα:

To Δίδυμο πιεστικό συγκρότημα αποτελείται από δύο ή περισσότερες αντλίες επί κοινή βάση με πίνακα ελέγχου και εναλλαγής της λειτουργίας των αντλιών. Μπορεί να συνδυαστεί με inverter για την εξοικονόμηση ρεύματος και για να εξασφαλιστεί σταθερή πίεση νερού στις επιμέρους καταναλώσεις. Τέτοια συστήματα συναντώνται σε πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχειακές μονάδες, νοσοκομεία, δημόσια κτίρια κλπ. Για την σωστή επιλογή επικοινωνήστε μαζί μας για εναν επακριβή υπολογισμό του συστήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας από το εξειδικευμένο τμήμα μηχανολόγων μηχανικών μας. 

Αφήστε μια απάντηση

Καλάθι

Back to Top